Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Φιλικός αγώνας Τετάρτη 31-10-2012

Την Τετάρτη 31-10, η ομάδα μας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των δικηγόρων Πέλλας, στα Εσώβαλτα, στις 16:00. Θα συναντηθούμε για να ξεκινήσουμε στον Παγούρα στις 3:15. Παρακαλούνται όλοι να είναι εγκαίρως εκεί για να ξεκινήσουμε ομαδικά.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Τετάρτη 24-10 Φιλικός αγώνας Θεσσαλονίκη-Ημαθία

Θεσσαλονίκη-Ημαθία 1-3
Την Τετάρτη 24-10 η ομάδα μας έδωσε τον πρώτο της φιλικό αγώνα, με την ομάδα των εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης. Η παρουσία παικτών ήταν ικανοποιητική, αφού για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό συγκεντρώθηκαν 16 ποδοσφαιριστές και το σπουδαιότερο ανάμεσά τους υπήρχαν  5 νεαροί συνάδελφοι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού η ομάδα μας κυρίαρχησε σε όλους τους τομείς, γεγονός που δεν άφησε να φανεί η έλλειψη πολλών έμπειρων στελεχών της. Από την αρχή είχε τον έλεγχο του αγώνα και ελάχιστες φορές επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει προβλήματα. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Μιχάλη Κωστίκα και τριπλασίασε τα τέρματά της με χτύπημα φάουλ του Βασιλείου. Κατόπιν έχασε αρκετές ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν να μειώσει σε 1-3 μετά από λάθος στην άμυνά μας.
Το παιχνίδι έγινε σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα στην περιοχή του αεροδρομίου και ξεκίνησε στις 7:50μ.μ.. Η φιλοξενία που μας επιφύλαξε η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ εγκάρδια και θερμή. Ο αγώνας, παρόλο την έλλειψη διαιτητή, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς αντιπαραθέσεις, με εξαίρεση μόνο μια μικρή ένταση προς το τέλος του παιχνιδιού. Ακόμη οι συνάδελφοι ετοίμασαν τραπέζι με σουβλάκια και μπίρες και παρουσίασαν και ένα όμορφο βίντεο με στιγμές από το προηγούμενο πρωτάθλημα στη Χαλκίδα.
Τους ευχαριστούμε  πολύ και τους προσκαλούμε, όποτε μπορούν, να έρθουν και στην έδρα μας για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Εδώ να σημειώσουμε ότι έγινε κουβέντα μεταξύ των γενικών αρχηγών των ομάδων και συζητήθηκε η προοπτική της διεξαγωγής ενός τοπικού πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης ο Γκατζούφας εκτέλεσε χρέη προπονητή, αφού ο Θεολόγης για άλλη μία φορά ήταν απών.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 16:30 ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ) ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ, ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΟΛΑ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ 19:00.
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΛΕΣ (ΚΟΚΚΙΝΗ, ΚΙΤΡΙΝΗ, ΜΠΛΕ).

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Φιλικός αγώνας

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 6μ.μ. στο γήπεδο του Σταυρού, η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας έχει φιλικό με την ομάδα του Σταυρού. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να παρουσιαστούν όλα τα μέλη της ομάδας στο γήπεδο και να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρόνια. Αν κάποιος έχει σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορεί να έρθει να ειδοποιήσει τον αρχηγό της ομάδας, Λ. Χαιριστανίδη.