Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Δάσκαλοι Ημαθίας - Δάσκαλοι Πιερίας 1-1

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με την ομάδα της Πιερίας. Πρώτοι κατάφεραν να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι μετά από λάθος στην άμυνα. Βέβαια, ο Φάνης, που ήταν ο τελευταίος αμυντικός δήλωσε στο τέλος ότι το λάθος έγινε επίτηδες για να ελέγξει τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακά μας, Τέλη. Από την άλλη ο Τέλης παραπονιόταν γιατί με την ενέργεια αυτή δέχτηκε γκολ και ενδεχομένως να μετρήσει στην απόφαση του κόουτς σε ποιον θα δοθεί η φανέλα του βασικού κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.
Μετά την ψυχρολουσία, η ομάδα μας άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, να κυριαρχεί στο χώρο του κέντρου και να πραγματοποιεί πολλές ευκαιρίες, καθώς και ένα δοκάρι με τον Μουταφίδη, χωρίς να μπορέσει όμως να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Ο κόουτς στην σύνθεση της ομάδας είχε ρίξει πολύ βάρος στην επίθεση αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με πίεση προς τα αντίπαλα καρέ αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Τελικά με ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ ο Αδαλόγλου κατάφερε να ισοφαρίσει. Η ομάδα της Πιερίας, σε δυο τρεις αντεπιθέσεις που είχε, θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ. Το σφύριγμα της λήξης των δύο διαιτητών βρήκε τις ομάδες ισόπαλες και να ανανεώνουν το ραντεβού για μετά τις γιορτές του Πάσχα σε αγώνα που θα διεξαχθεί σε γήπεδο της Πιερίας.
 Εδώ να σημειωθεί μια παγκόσμια πρωτοπορία, η χρησιμοποίηση δύο διαιτητών όπως προαναφέρθηκε, έναν σε κάθε περιοχή. Το πείραμα μπορούμε να πούμε ότι άφησε θετικές εντυπώσεις.   Ακόμη ένα γεγονός που αξίζει να σημειωθεί ήταν ότι η ομάδα μας μετά από χρόνια κατέβασε 22άδα ενώ έλειπαν και οι Λάντζος, Γουργούρης.
Μετά το παιχνίδι, σε τοπική καφετέρια, δεξιωθήκαμε την ομάδα της Πιερίας με ζύθο και ρεβανί και οι ομάδες αποχαιρετίστηκαν με ευχές για τις γιορτές του Πάσχα.
Λίγο ακόμα και δε θα χωρούσαν οι παίκτες στο πλάνο.


Η ομάδα της Πιερίας με τερματοφύλακα, έκπληξη, των Πλάτωνα

Για πρώτη φορά δε μας χωρούσε ο πάγκος

Φώτο από το έντονο ζέσταμα της ομάδας

Ο Παυλίδης εξηγεί στον κόουτς γιατί δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Ο Πλάτωνας ζητά από τους παίκτες του, στο ημίχρονο, να χαλαρώσουν.

Με μπίρες έκλεισε το φιλικό.

Ο Κωστίκας δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι αν είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση η ομάδα θα είχε σημειώσει πολλά γκολ.


Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Φιλικός αγώνας με την ομάδα των Δασκάλων Πιερίας

Τη Δευτέρα 18-4 η ομάδα μας θα δώσει επίσημο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Εκπαιδευτικών Πιερίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18.30΄ στο γήπεδο της Βεργίνας. Τα μέλη της ομάδας μας θα πρέπει να είναι στο γήπεδο με την κόκκινη και μπλε στολή στις 18.00΄.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Φιλικός αγώνας με την ομάδα των Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Ημαθίας

Την Τετάρτη 13-4-2016, η ομάδα μας θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Αντίπαλοι θα είναι πάλι η ομάδα Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Ημαθίας στο γήπεδο της Βεργίνας στις 18.30΄ . 
Η ομάδα των Παλαιμάχων θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τη βαριά ήττα που υπέστη την προηγούμενη Δευτέρα, ενώ η ομάδα μας θέλει να αποδείξει ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.
Όλα τα μέλη της ομάδας να είναι εγκαίρως στο γήπεδο, γιατί ο ανταγωνισμός φέτος για μια θέση στην ενδεκάδα θα είναι μεγάλος και η συνέπεια θα μετρήσει στις αποφάσεις του κόουτς.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Δάσκαλοι Ημαθίας- Παλαίμαχοι Ερασιτέχνες Ημαθίας 5-1

Ύστερα από μια επιβλητική εμφάνιση, που θύμισε παλιές καλές εποχές, η ομάδα μας νίκησε την ομάδα των Παλαιμάχων με 5-1. Εκτός από το ευρύ σκορ, η υπεροχή ήταν καθολική και χάθηκαν και πολλές άλλες ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε ο Βασιλείου στο 20΄ λεπτό του αγώνα ενώ οι Παλαίμαχοι έκαναν το λάθος να ισοφαρίσουν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα μας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με σουτ "φωτοβολίδα" έξω από την περιοχή του Αντώνη Βίτου. Το ημίχρονο έκλεισε με χαμένο πέναλτι της ομάδας των Παλαιμάχων. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βίτος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό και τρίτο της ομάδας ενώ το σκορ ολοκλήρωσαν ο Νίκος Γκόγκος και ο Γιάννης Μουταφίδης που "έσπασε", κυριολεκτικά τη μέση του, και με πλασέ έγραψε το τελικό 5-1. Σίγουρα την επόμενη μέρα θα πήγε για φυσιοθεραπεία. Παρόλο το ευρύ σκορ η ομάδα πίεζε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχει κι άλλα γκολ.
Εδώ να σημειώσουμε ότι, αν και απουσίαζε ο κόουτς της ομάδας, η ομάδα έπαιξε πειθαρχημένα και με πάθος για τη νίκη. Επίσης ακόμη έχει αρκετές απουσίες από το ρόστερ της, το οποίο φαίνεται ότι θα είναι το πιο πλήρες των τελευταίων ετών και θα δοθεί μεγάλη μάχη για την είσοδο στην εντεκάδα.  

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας

Τη Δευτέρα 4-4-2016, η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Αντίπαλοι θα είναι η ομάδα Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Ημαθίας στο γήπεδο του Σταυρού στις 19.30 . 
Η ομάδα ήδη από την πρώτη προπόνηση, που έγινε την Τετάρτη 30-3, έδειξε δείγματα ανάκαμψης. Η παρουσία όλων μας θα δώσει την ευκαιρία στον κόουτς, Δημήτρη Γκατζούφα, να δουλέψει τα πλάνα που έχει σχεδιάσει, έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή.