Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Θεσσαλονίκη - Ημαθία 3-4

Σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε νικήτρια με το αγγλικό σκορ 3-4. Την Τετάρτη 3/5/2017 οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά φέτος, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα 20ά Ακριτίδεια που θα διεξαχθούν στην Αλεξανδρούπολη. Σε ένα πολύ φιλικό κλίμα στα γήπεδα του Μάτα έγινε ο αγώνας. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει κάποιες ευκαιρίες, χωρίς βέβαια να αναγκάσει τον τερματοφύλακά μας Τέλη να κάνει κάποια σπουδαία επέμβαση. Από την άλλη και η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να κάνει οποιαδήποτε στιγμή το γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά για την Ημαθία αφού μέσα σε ένα δεκάλεπτο πέτυχε τρία γκολ και έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Νικολαΐδης με κεφαλιά ύστερα από χτύπημα φάουλ του Βασιλείου. Το δεύτερο γκολ ο Βασιλείου με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ το τρίτο γκολ ο Γούναρης που τσίμπησε την μπάλα και πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα. Η ομάδα όμως της Θεσσαλονίκης δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα και μπόρεσε στο επόμενο τέταρτο να ισοφαρίσει. Την νίκη για την ομάδα μας έδωσε ο Κωστίκας που αξιοποίησε την προσπάθεια του Νικολαΐδη και έσπρωξε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα καθώς και ο τερματοφύλακάς μας Τέλης που έκανε μια σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά στην αριστερή του γωνία.
Εδώ να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε με έντεκα λεγεωνάριους που δίνουν συνήθως το παρόν πάντα και προσπαθούν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της. Ακόμη αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του κόουτς Τσαουσίδη μετά από απουσία τριών χρόνων.
Στο τέλος του παιχνιδιού οι οικοδεσπότες κέρασαν τα μέλη της αποστολής μας αναψυκτικά και μπίρες και είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε για λίγο στο κυλικείο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Μάτα και να δώσουμε ραντεβού για ένα νέο φιλικό παιχνίδι στην Ημαθία.
Το καλό κλίμα φαίνεται και στην οικογενειακή φώτο πριν τον αγώνα.

Η ομάδα μας με τους : Πανταζόπουλο, Γούναρη, Μουταφίδη, Ελευθεριάδη, Δημόπουλο, Χαιριστανίδη, Βασιλείου, Νικολαΐδη, Κωστίκα, Πετούλια, Ορφανίδη και τον κόουτς Τσαουσίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου